Kinderopvang in Ham. Waar en wanneer?


vrijdag, 1 september, 2017
Kinderopvang in Ham. Waar en wanneer?
Heel wat schoolgaande kinderen maken binnenkort opnieuw gebruik van voor- en naschoolse opvang. Vanaf dit schooljaar kan je daarvoor ook terecht in basisschool De Zevensprong. Voor de allerkleinsten is er ook dagopvang voorzien. Wij zetten het volledige aanbod alvast op een rij.

Buitenschoolse kinderopvang

Basisschool De Klimop biedt zelf voor-en naschoolse opvang aan. Voorschools kan je in de schoolopvang terecht vanaf 7.00 uur. Naschools tot 17.00 uur en woensdag tot 13.00 uur.

Vanaf dit schooljaar organiseert VZW Komma in een samenwerking met de Zevensprong schoolopvang vanaf 7.30 uur ’s morgens. Naschools is er opvang tot 17.00 uur op maandag, dinsdag en donderdag. Vrijdag is er naschoolse opvang tot 16.15 uur. Woensdag wordt er geen naschoolse opvang aangeboden.

Kinderen die naar school gaan in De Klimop en De Zevensprong maar die langer dan de voorziene uren in de opvang moeten blijven, en/of tijdens schoolvakanties, kunnen terecht bij Patoe.

Kinderen van basisschool De Sterre (Kwaadmechelen en Genendijk) die voor- en naschoolse opvang en/of vakantieopvang nodig hebben, kunnen eveneens terecht bij Patoe.

Dagopvang

Naast het opvangaanbod voor schoolgaande kinderen, is er ook nog een aanbod voor baby’s en peuters. (Aanstaande) ouders kunnen hiervoor terecht bij kinderdagverblijf Petit Patoe of de diensten voor onthaalouders van Tessenderlo en Leopoldsburg.

Info: Kindercentrum (Petit) PATOE - Stipstraat 1 - 013 53 11 56 – www.vdkomma.be